Silvouš

October 9th, 2011
Ahoj! Ač se to nezdá, drahý a ctěný silvestr se kvapem blíží a bylo by dobré něco "zarezervovat". Nabízí se opět osvědčený Žaclík, tentokráté povýšený o luxusní ubytování. (sice ve sklepě, ale nové :-) ) Zatím jsem zablokoval kapacitu 15 míst (ale jak víte, ještě jeden se tam vždycky vejde), ale potřebuji to potvrdit a zablokovat na 100%, jinak... jinak tam budou spát nějací cizí hulíbrcí. Bohužel, bude se muset zavést i nemilé placení za ubytko, ale bude to téměř symbolické, holt teplo něco stojí :-// Takže, rychle pište, abych věděl co a jak - musím to uzavřít tento týden!!!!! Jinak k programu: Lyže a jiné tradiční radovánky :-))

Ondrášek má narozeniny a Vy máte přání jediný

September 12th, 2011

 

 

 

Milé dámy, vážení pánové, drahé hulipérka,

skoro všichni již na svých tělech a údech pozorujeme nekompromisní hlodání prohnilého zubu času. I když jsem neskonale chrabrý, sličný, obrovsky svalnatý, stokilový, slavná popová hvězda a hlavně nejlepší forvard tohoto skvělého týmu, je třeba sportovně přiznat, že se pomalu blíží konec jedné třetiny mého úžasného života. Záměrně říkám pomalu, úplná třetina to ještě není, protože jednoduchá rovnice hovoří jasně :

30 x 3 ≠ 100.

Blíží se opět druhá polovina září a s mnohou z Vás již správně cuká chtíč. A není to chtíč ledajaký.

Ondrášek má narozeniny a Vy máte přání jediný. Štěstí, zdraví, štěstí, zdraví, hlavně to zdraví a taky si zajisté přejete, aby se mu líbily dárky :-).

S láskou a úctou Vás tedy opět po roční pauze zvu do malebné středočeské vísky Bernartice, kde se krása páří s nádherou a kde bychom si společně připili, přijedli, přizpívali a přiveselili se.

Z důvodu absolutního nedostatku času jednotlivých hulibrček, hulibrků a hulibrčárenskejch párů jsem byl nucen oproti tradici posunout termín oslavy blíže ke Štědrému dnu. Není to zase o tolik, ale může se stát, že někoho podobná kravina (nostalgie) napadne. Kdo tedy bude chtít, může si klidně zabékat nějakou tu koledu, zafidlat na dudy nebo vykouřit Františka.

Termín: 30. září – 2. října 2011

(pátek po práci, celá sobota, kus neděle –nevím, od kolika hraju Hanspaulku)

Místo : BERNARTICE okr. Benešov

(dálnice D1, exit 66 na cestě z Prahy do Vídně (je tam teď prima McDonald´s)

Prosím Vás, v klidu si to do konce tohoto týdne rozmyslete a dejte závazně vědět.

PS : Pepíčka s Péťulkou žádám, aby si udělali čas a již si dále nevymýšleli rodinné oslavy, protože tolik příbuzných snad nemá ani Berousek.

Moc se na Vás těším …..

Ondra :-)

Ex-Challenge alias Bobikap

August 9th, 2011

Sušický masakr padákem, kajakem a kolem se vrací!

Rok se s rokem sešel a už je tu opět Jihočeská parodie Dolomitenmana. 8.10.2011 v Sušici proběhne víkend plný extrémů (extrémně málo vody v řece ...) Kdo by to chtěl propásnout? Nikdo! Letos navíc pořadatelé zavedli nové pravidlo pro nevděčnou disciplínu "paragliding". Dalo by se shrnout mottem: "Tak se třeba zab, když myslíš!". Jde o to, že paragliding se kvůli počasí rušit nebude ani kdyby hromy burácely a blesky křižovaly oblohu. Jestli pilot odstartuje nebo ne bude jenom a jenom na něm. Kdo se rozhodne nezabít a umřít někdy pozdějc, může kopec seběhnout po svých.  Takže stavme týmy!

Oprava: Původně tady bylo uvedeno, že sólista, který místo letu poběží nemusí mít piloťák, ale není tomu tak. Pořadatel po sólistech vyžaduje pilotní průkaz i když se nakonec rozhodnou neleťet. Nemá to logiku, ale je to tak. Naproti tomu v týmech může místo paraglidisty běžet z kopce kdokoliv z týmu i bez piloťáku.

Oprava 2: Pořadatel upřesnil, že ačkoliv běžet z kopce může v případě neletového počasí kdokoliv z týmu, i tak tým letuschopného padáčkáře mít musí! Přihlásit se tedy můžou jen kompletní týmy, jako loni.

PROPOZICE

Salza nebo nějaká jiná?

July 25th, 2011

 

Léto je v plném proudu, takže co vyrazit na nějký vodácký výlet? Rakousko jako dycky? Kdo se hlásí dobrovolně?

Salza

Steyr

Teichl

Planovane akce - Duben a Kveten 2011

April 27th, 2011

 

 

1) 30.4. - restaurace Amfora

http://www.amforarestaurant.cz/cz/kontakt

- posledni moznost jak uplatnit voucher "veprove hody"
(ucast neni podminena vlastnictvim voucheru - jit muze kazdej!)

Rezervace je na sobotu 30.4. od 20:00 (10os.)

 

2) 1.5. - Prvomajova steeplechase (dostihy) - Lysa nad Labem

Zacatek 13:30 - posledni dostih 17:30

http://www.dostihyjc.cz/startky.php?id_den=1577

 

3) 6.-8.5. - oslava narozenin

Stary smolivec (Honzova chalupa), cca 90 km smer Pribram

Odjezd na chalupu je 6.5. po praci. Hlavni akce bude v sobotu 7.5.

Maso zaridi oslavenec - ostatni zaridi ostatni..

 

3.5) 14.05 - Litický oblouk

Splutí Divoké Orlice v úseku Bohousová - Potštejn. Délka splutí  je 9,5 kilometru, obtížnost WW I-II.

Mezi 11:00 - 14:00 hod bude odstavena vodní elektrárna v Liticích nad Orlicí, což zvětší průtok v „oblouku".

Přihlášky posílejte na emailovou adresu vonlukasek@seznam.cz. Uveďte v ní počet účastníků, kontaktní adresu a počet lodí.

 

4) 27.(28.)-29.5. - via ferrata - planina Postalm (rakousko) cca 380 km

http://www.horyinfo.cz/view.php?nazevclanku=hracka-pro-dospele-postalmklamm-klettersteig&cisloclanku=2006071801

http://www.youtube.com/watch?v=tMjWjMBmHWs